Soms zit het mee, en soms zit het tegen. Helaas is het nu tegenzitten voor ons. Met de auto, want die staat nog steeds bij de garage. Het blijkt de distributieriem te zijn, maar dat wisten ze vorige week al.

Het probleem is dat de garage het heel druk heeft. Eigenlijk vooral omdat ze slecht “nee” kunnen zeggen hier. Dus het werk stapelt zich op. Aanvankelijk zouden ze afgelopen vrijdag beginnen, toen werd het maandag.

Alleen, op maandag bleken beide monteurs ziek of afwezig. Niet geplanned, maar ja. Dus zou het dinsdag worden, maar ook op dinsdag waren de monteurs nog niet terug.

Het is vandaag woensdag, en in ieder geval één monteur bleek terug. Dat de auto niet, zoals eigenlijk beloofd, als eerste auto aan de beurt was. Tsja, dat zijn we al gewend. Gelukkig is hij begin van de middag, na de lunch, op de brug gezet. Hoe lang het nu duurt voordat hij klaar is, is nog even afwachten. We houden goede hoop…

Wel kregen we vandaag een paar foto’s van “ons huis”, liever nog gezegd ons land. De olijven hangen er prachtig bij (vraag me wel af of we tijd hebben om ze nog te plukken dit jaar). Het gras is groen, de echte loofbomen verliezen de blaadjes een beetje.

We hopen echt dat we het allemaal zelf kunnen zien over een paar dagen… Tot die tijd worden we in ieder geval heerlijk opgevangen hier op Monte do Casarao.

De olijven zijn “rijp”

Je kan misschien ook genieten van: